职称英语考试综合类和理工类的区别_职称英语考试题目中综合类概括大意与完成句子(5)
【shitiku.jxxyjl.com--职称英语考题】
1.paragraph 2______
2.paragraph 3______
3.paragraph 4______
4.paragraph 5______
a.keep your voice low all the time
b.put yourself in the boss"s position
c.propose your solution
d.don"t go in when you are angry
e.make the issue clear
f.never give in
propose v.求婚,提议
pro- 向前pose姿式
proposal n.
solution n. 解决方案
issue—question
give in 放弃
argue with 争辩
1.before you argue with your boss, check with the boss"s secretary to determine his mood. if he ate nails for breakfast, it is not a good idea to ask him for something. even without the boss"s secretary, there are keys to timing: don"t approach the boss when he"s on deadline; don"t go in right before lunch, when he is apt to be distracted and rushed; don"t go in just before or after he has taken a vacation.
approach接近
2.if you"re mad, that will only make your boss mad. calm down first. and don"t let a particular concern open the floodgates for all your accumulated frustration. the boss will feel that you think negatively about the company and it is hopeless trying to change your mind. then, maybe he will dismiss you.
mad = angry
irritable发怒的
问题:1. paragraph 2__d____
答案:d. don"t go in when you are angry
3.terrible disputes can result when neither the employer nor the employee knows what is the problem the other wants to discuss. sometimes the fight will go away when the issues are made clear. the employee has to get his point across clearly in order to make the boss understand it.
dispute争端
neither…nor 既不……也不
问题:2. paragraph 3__e____
答案:e. make the issue clear
4.your boss has enough on his mind without your adding more. if you can"t put forward an immediate solution, at least suggest how to approach the problem. people who frequently present problems without solutions to their bosses may soon find they can"t get past the secretary.
put forward提出
propose 建议
问题:3.paragraph 4__c____
答案:c.propose your solution
5.to deal effectively with a boss, it"s important to consider his goals and pressures. if you can put yourself in the position of being a partner to the boss, then he will be naturally more inclined to work with you to achieve your goals.
问题:4.paragraph 5__b____
答案:b.put yourself in the boss"s position
1—4答案:decb
5.if you want to ask the boss for anything, it is important to find out first__b____
a.to give the boss your advice
b.how he is feeling
c.the boss may have
d.what you really want to talk to him about
e.without suggesting a way to solve it
f.how unhappy you are
find out +名词/名词词组/从句
答案:b. how he is feeling
6.it is necessary to make clear to the boss___d___
make sth. clear 解释某事
make clear…that/what/how…
necessary必要的
答案:d. what you really want to talk to him about
7.it is not wise to present the boss with a problem___e___
答案:e. without suggesting a way to solve it
8.you must be considerate and think of the troubles__c____
consider v.考虑
considerate adj.周到的
答案:c. the boss may have
5—8答案:bdec
本文来源:https://shitiku.jxxyjl.com/zhichengyingyukaoti/60191.html
相关试题
- 【职称英语考试综合类和理工类的区别】职称英语考试题目中综合类概括大意与完成句子(1)
- 【职称英语考试成绩查询入口】2006职称英语考试模全真拟试题综合类C级第一套
- 【职称英语考试综合类和理工类的区别】职称英语考试题目中综合类概括大意与完成句子(4)
- 职称英语b级综合真题|05职称英语综合AB考试模拟题参考答案
- 职称英语考试综合类和理工类的区别_职称英语考试题目中综合类概括大意与完成句子(6)
- [职称英语考试综合类和理工类的区别]职称英语考试题目中综合类概括大意与完成句子(8)
- 职称英语理工类考试试题_07年职称英语理工类B级模拟考试试题(二)
- 职称英语理工类考试试题|07年职称英语理工类B级模拟考试试题(五)
- 【职称英语理工类考试试题】07年职称英语理工类B级模拟考试试题(九)
- [2020年职称英语c级考试答案]05职称英语综合C考试模拟题
-
职称英语理工类考试试题_07年职称英语理工类B级模拟考试试题(二)详细阅读
第2部分:阅读判断 (第16-22题,每题1分,共7分) 阅读下面这篇短文。短文后列出了7个句子。请根据短文的内容对每个句子做出判断。如果该句提供的是正确信息。请在答题卡上把a涂黑:如果该句提供的是错误信息。请在答题卡上把b涂黑:如果该句的信息文章中没有提及。请在答题卡上把c涂黑。...
-
职称英语理工类考试试题|07年职称英语理工类B级模拟考试试题(五)详细阅读
第二篇credit card only works when spoken to a credit card that will not work unless it hears its owners voice could become an important weapon...
-
【职称英语理工类考试试题】07年职称英语理工类B级模拟考试试题(九)详细阅读
理工类(b级)答案 满分100分。其中: 1—15每题1分; 16—30每题1分: 31—45每题3分; 46—50每题2分; 51—65每题1分。 1 c 2 b 3 d 4 d 5 b 6 a 7 d 8...
-
[2020年职称英语c级考试答案]05职称英语综合C考试模拟题详细阅读
第1部分 词汇选择(第1-15题,每题1分,共15分, 建议10分钟以内完成)下面共有15句子,每个句子均有一个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的四个选项中选择一个与划线部分意义最相近的词或短语。答案一律涂在答题卡相应的位置上。1 the war was over, but the who...
-
[职称英语b级综合真题]05职称英语综合AB考试模拟题详细阅读
第1部分 词汇选择(第1-15题,每题1分,共15分, 建议10分钟以内完成)下面共有15句子,每个句子均有一个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的四个选项中选择一个与划线部分意义最相近的词或短语。答案一律涂在答题卡相应的位置上。1 the committee comprises five...
-
高考志愿填报高校代号|高校高考志愿填报有学问 注意搜集八类资料详细阅读
高考志愿是考生志向与意愿的体现,是考生对今后学习、工作的自我设计。考生填报志愿前,必须收集8类信息,并要全面分析各种资料,作为填报志愿的参考依据。 一、要了解全省当年的高考信息。如高考报名、招生计划、招生形式与特点等。从宏观和整体角度来进行个人...
-
职称英语考试综合类和理工类的区别_职称英语考试题目中综合类概括大意与完成句子(2)详细阅读
1 paragraph 3 ____2 paragraph 4 ____3 paragraph 5 ____4 paragraph 6 ____a rich resources of the stateb connections with the outside worldc transportat...
-
[职称英语阅读理解试题]最新职称英语备考-阅读理解模拟题与答案详细阅读
passage 3 a football club during the 1970 season, the club played 42 matches: of these, 34 were league and cup games, and the remainder were friendly...
-
职称英语考试综合类和理工类的区别|职称英语考试题目中综合类概括大意与完成句子(3)详细阅读
1 paragraph 3 ____ 2 paragraph 4 ____ 3 paragraph 5 ____ 4 paragraph 6 ____ a the cost of convenience b a surprising answer given by the economists c ...
-
[职称英语阅读理解试题]最新职称英语备考-阅读理解模拟题与答案详细阅读
passage 5 the greatest show on earth the olympic games are the greatest festival of sport in the world every four years, a hundred or more countrie...